Den här kursen går inte att boka plats på just nu. För mer information mejla lotta@lottalindskog.se

Våga Vara

Omtänksam serie med paket hem i brevlådan och digitala rum

Paket, gåvor och övningar som tränar dig att leva helhjärtat.

Våga Vara är upplägget du stiger in i när det passar dig. Räkna med 10 dagliga minuter för övningen som kommer med varje tema. Plus lite extra vid månadsskiftet för att förstå och lära dig både om ditt tema och din övning.  Vill du få största möjliga effekt av Våga Vara adderar du på lite tid till och kommer med på testunder och använder allt extra material plus övniningsakuten när du behöver.  Du bestämmer själv din egen tidsinvestering.
 
Det är nytt tema varannan månad men alltid paket att öppna vid varje månadsskifte. Ditt första paket kan skickas till dig redan nästa månadsskifte*.

Ett omfamnande abonnemang där allt ingår

6 helhjärtade tema

Med övningar och tydliga gör-så-här beskrivningar. Varje tema ger dig två paket hem i brevlådan + ett digitalt rum som fylls på med inspiration efter hand. Du får ett nytt tema varannan månad.

12 omtänksamt packade paket

Som kommer hem till din brevlåda med handgjorda gåvor, reflektionskort, prata med en vän-kort och temabrev. Du får alltid paketen i ett månadsskiftet. 

6 digitala kursrum

Med videos och texter som ger dig praktisk hjälp att komma igång med temats dagliga 10 minuters övning. Hela vägen fram till nästa tema dyker det upp nytt innehåll som ger energi och boost längs vägen.

12 testunder online

Vi ses 1 gång/månad, du är med när du har möjlighet. Tillsammans  delar vi erfarenheter  av övningarna och insikter längs resans gång.

12 tillfälle med övningsakuten

Om du kör fast i en övning eller inte får gjort övningen så ofta som du vill kan du kostnadsfritt boka in ett personligt 20 minuters samtal med Lotta.

3 fria abonnemangspauser 

Du har möjlighet att ta abonnemangspaus om du behöver under programmet. Inga extra kostnader tillkommer.

Våga Vara har tema som öppnas upp steg för steg
Översikt över de sex delarna som ingår. Samtidigt förblir dina tema överraskningar tills du nått fram till just den delen. 
Här gömmer sig  bland annat tema som självomsorg, att ge sig hän och tacksamhet. Alla med övningar, gåvor och paket kopplade till sig.  


 Just nu är Våga Vara inte öppet för nya deltagare.

Nystart 1/9 2022.  

  •  *Månadsskifte. Starta ditt abonnemang innan den 25:e för att få första paket vid närmsta månadsskifte.
  • Nöjdhetsgaranti. Är det här inte för dig mejlar du inom 30 dagar efter att du fått ditt första paket. Du får pengarna tillbaka och behåller ditt paket.
  • Möjligt att pausa abonnemanget vid 3 tillfälle max 3 månader/gång, utan extra kostnad.
  • Du har tillgång till dina digitala temarum som länge du är prenumerant.
  •  Med månadsabonnemanget kan  du avsluta ditt abonnemang i förtid genom att mejla 30 dagar innan nytt tema.